Robert Dods: "Ultrafast Structural Changes in a Bacterial Photosynthetic Reaction Center probed with XFEL Radiation"

Avhandling för filosofie doktorsexamen i ämnet naturvetenskap, inriktning kemi.

Avhandlingens titel: "Ultrafast Structural Changes in a Bacterial Photosynthetic Reaction Center probed with XFEL Radiation"

Opponent utse:
Dr. Marco Cammarata, Institute of Physics, University of Rennes 1, Rennes, France

Betygsnämnden:
Professor Bo Albinson, Kemi och kemiteknik, Chalmers tekniska högskola, Göteborg
Dr. Karl Edman, AstraZeneca, Mölndal
Docent Marjolein Thunnissen, MAX IV-laboratoriet, Lunds universitet

Ersättare:
Docent Örjan Hansson, institutionen för kemi och molekylärbiologi, Göteborgs universitet

Ordförande:
Professor Sebastian Westenhoff, institutionen för kemi och molekylärbiologi, Göteborgs universitet.

Datum: 2017-06-02

Kategorier: Naturvetenskap