Emma Danelius:"The Solution Conformations of Macrocycles. Applications in the exploration of weak interactions and in drug development"

Avhandling för filosofie doktorsexamen i ämnet naturvetenskap, inriktning kemi

Avhandlingens titel: "The Solution Conformations of Macrocycles. Applications in the exploration of weak interactions and in drug development"

Opponent:
Professor Alethea B. Tabor, Organic Chemistry and Chemical Biology, UCL, London, UK

Betygsnämnden:
Professor Astrid Gräslund, Inst. för biokemi och biofysik, Stockholms universitet
Docent Anja Sandström, Inst. för organisk farmaceutisk kemi, Uppsala universitet
Dr. Eric Valeur, AstraZeneca AB, Mölndal

Ersättare:
Docent Lars Nordstierna, Teknisk ytkemi, Chalmers, Göteborg

Ordförande:
Professor Morten Grøtli, institutionen för kemi och molekylärbiologi, Göteborgs universitet.

Datum: 2017-10-20

Kategorier: Naturvetenskap