Studentkåren delade ut pedagogiska priser

Nyhet: 2016-12-12

För att uppmärksamma de lärare som förgyller studenttiden delar Göta studentkår ut pris till dem som har utmärkt sig lite extra i sin pedagogik.

Under hösten har studenter haft möjlighet att nominera vilka lärare de tycker ska få priset. På kårens naturvetarsektion delades de pedagogiska priserna ut i samband med Nobelsittningen den 10 december då lärare och studenter bjöds in till en fest, och en lärare på varje institution fick ta emot pris.

Årets pristagare

Institutionen för kulturvård: Zareen Abbas
Institutionen för biologi och miljövetenskap: Jonas Nilsson
Institutionen för fysik: Andreas Heinz
Institutionen för kemi och molekylärbiologi: Caroline Jonsson
Institutionen för geovetenskaper: Roland Barthel
Institutionen för marina vetenskaper: Per Nilsson

(Vinnarna är inte nödvändigtvis anställda vid naturvetenskapliga fakultetens institutioner men undervisar för studenter vid fakulteten.)