Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Gemensamt upprop för jämställdhet

  [2019-08-13] Jämställdhet i högskolesektorn är avgörande för att få fram vetenskapen vi behöver för att tackla moderna utmaningar. Det är budskapet i ett gemensamt uttalande från de unga akademierna i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Estland, Lettland och Litauen.

 • Ny professor i molekylär genetik

  [2019-08-08] Fem frågor till Margit Mahlapuu som utnämnts till professor i molekylär genetik vid Naturvetenskapliga fakulteten, Göteborgs universitet.

 • Ökad förståelse för flugans inbyggda kompass

  [2019-07-30] Nu läggs ytterligare en pusselbit till att förstå hur djur kan orientera sig med hjälp av jordens magnetfält. I en studie, som publiceras i Science Advance, har forskare lyckats avbilda strukturförändringar i flugans inbyggda kompass.

 • Scholarship on Master's level for studies in Mammalian meiosis

  [2019-06-03] The Department of Chemistry and Molecular Biology, University of Gothenburg, offers a scholarship on Master's level for studies in Mammalian meiosis Application deadline: 2019-06-24.

 • Ledig doktorandtjänst i atmosfärskemi och aerosolbildning

  [2019-05-21] Institutionen för kemi och molekylärbiologi söker nu en doktorand i atmosfärskemi och aerosolbildning. Sista ansökningsdag: 2019-06-24.

Fler nyheter

Sidansvarig: Katleen Burm|Sidan uppdaterades: 2012-01-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?