Ivana Uzelac: "Targeting Bacterial Infection Using an Anti-Virulence Strategy. A Structural Investigation of the Sortase A Enzyme, and the Identification, Synthesis, and Evaluation of Sortase A inhibitors"

Avhandling för doktorsexamen i ämnet Naturvetenskap, inriktning kemi.

Avhandlingens titel: "Targeting Bacterial Infection Using an Anti-Virulence Strategy. A Structural Investigation of the Sortase A Enzyme, and the Identification, Synthesis, and Evaluation of Sortase A inhibitors"

Opponent:
Professor Fredrik Almqvist, Kemiska institutionen, Umeå Universitet

Betygsnämnd:
Dr. Carina Johansson, AstraZeneca, Mölndal
Dr. Clas Sonesson, Integrative Research Laboratories Sweden AB, Göteborg
Docent Peter Brandt, Institutionen för Läkemedelskemi, Uppsala universitet

Ersättare: Professor Morten Grötli, institutionen för kemi och molekylärbiologi, Göteborgs universitet

Ordförande:
Adj. Professor Per-Ola Norrby, institutionen för kemi och molekylärbiologi, Göteborgs universitet.

Datum: 2018-06-08

Kategorier: Naturvetenskap