Hanna Camille Thomsen: "Biophotonics Targeting Pharmaceutical Challenges: Focusing on photopharmaceutical and antimicrobial delivery studies"

Avhandling för filosofie doktorsexamen i naturvetenskap, inriktning biofysik.

Avhandlingens titel:

Opponent:
Associate professor Rikke Louise Meyer, Interdisciplinary Nanoscience Center - INANO-Bioscience, Aarhus University, Denmark

Betygsnämnd:
Docent Andreas Dahlin, Kemi och kemiteknik, Chalmers tekniska högskola, Göteborg
Professor Britt-Marie Wilen, Arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, Chalmers tekniska högskola, Göteborg
Dr Sebastian Björklund, Biofilms-Research Center for Biointerfaces, Malmö universitet

Ersättare:
Docent Fredrik Westerlund, Biologi och bioteknik, Chalmers tekniska högskola

Ordförande:
Professor Richard Neutze, institutionen för kemi och molekylärbiologi, Göteborgs universitet.

Datum: 2018-09-14

Kategorier: Naturvetenskap