Ivana Uzelac: "Anti-Virulence Strategy Targeting Sortase A-A Structural Investigation of the Sortase A Enzyme, and the Identification, Synthesis, and Evaluation of Sortase A Inhibitors"

Avhandling för filosofie doktorsexamen i ämnet naturvetenskap, inriktning kemi.

Avhandlingens titel:

Opponent:
Professor Fredrik Almqvist, Professor, Kemiska institutionen, Umeå universitet

Betygsnämnd:
Dr Carina Johansson, Associate Principal Scientist, Discovery Sciences, AstraZeneca R&D, Mölndal
Docent Henrik Sundén, Universitetslektor, inst. för kemi och kemiteknik, Chalmers tekniska högskola, Göteborg
Dr Christine Dyrager, Biträdande universitetslektor, inst för kemi, Uppsala Universitet

Ersättare:
Docent Carl Johan Wallentin, inst för kemi och molekylärbiologi, Göteborgs universitet

Ordförande:
Professor Morten Grøtli, inst för kemi och molekylärbiologi, Göteborgs universitet

Datum: 2019-10-18