Thi Ahn Tuyet Bui: "Pre-harvest conditions affecting Apple Quality, Antioxidant responses and the Susceptibility to Infection by Grey mould (Botrytis cinerea)"

Disputation

Disputation för filosofie doktorsexamen i naturvetenskap, inriktning biologi. Webblänk kommer annonseras.

Avhandlingens titel: "Pre-harvest conditions affecting Apple Quality, Antioxidant responses and the Susceptibility to Infection by Grey mould (Botrytis cinerea)"

Opponent: Professor Marie Olsson, institutionen för växtförädling, SLU, Alnarp

Ledamöter i betygsnämnd:
Professor Magnus Karlsson, institutionen för skoglig mykologi och växtpatologi, avdelningen för växtpatologi, SLU, Uppsala

Docent Mats Andersson, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet

Bitr. professor Marie Alminger, Biologi och Bioteknik, Livsmedelsvetenskap, Chalmers tekniska högskola

Ersättare:
Docent Jeanette Nilsson, institutionen för kemi och molekylärbiologi, Göteborgs Universitet

Ordförande:
Professor Markus Tamas, institutionen för kemi och molekylärbiologi, Göteborgs universitet

Datum: 2020-06-12

Kategorier: Naturvetenskap