Forskarsnabben: Hitta tidskrift att publicera i

Tid: 2019-05-15 kl 08:15
Plats: Academicum, Medicinaregatan 3 - Stina Stenhagen

Evenemangstyp: Seminarium

Hur väljer jag rätt tidskrift för min artikel? Vi ger tips på några verktyg man kan använda sig av för att avgöra viktiga publiceringsbeslut. Vilka tidskrifter finns inom just mitt fält? Impact factor? Vad har tidskriften för Open access-policy? Var blir artikeln sökbar efter publicering?

Forskarsnabben: Hitta tidskrift att publicera i

Tid: 2019-05-16 kl 09:00
Plats: Geovetarcentrum, Guldhedsgatan 5 A - Nordenskjöld

Particles - A Challenge (Not Only) for Analysts