Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Weixiao Yuan Wahlgren

Forskningsingenjör 1.e

Weixiao Yuan Wahlgren
Forskningsingenjör 1.e
Akademisk grad: Doktor,
weixiao.yuanwahlgren@chem.gu.se

Postadress: Box 462, 40530 Göteborg
Besöksadress: Medicinaregatan 9 c , 41390 Göteborg


Institutionen för kemi och molekylärbiologi (Mer information)
Box 462
405 30 Göteborg
www.cmb.gu.se
inst.kmb@cmb.gu.se
Fax: 031-786 2599
Besöksadress: Medicinaregatan 9 C , 413 90 Göteborg

Publikationsämnen

Senaste publikationer

Bioisosteres of Indomethacin as Inhibitors of Aldo-Keto Reductase 1C3
M. L. Lolli, I. M. Carnovale, A. C. Pippione, Weixiao Yuan Wahlgren, D. Bonanni et al.
Acs Medicinal Chemistry Letters, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

The sodium sialic acid symporter from Staphylococcus aureus has altered substrate specificity
Rachel North, Weixiao Yuan Wahlgren, Daniela Remus, Mariafrancesca Scalise, Sarah Kessans et al.
Frontiers in Chemistry, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2018
Artikel i vetenskaplig tidskrift

"Just a spoonful of sugar...": import of sialic acid across bacterial cell membranes
Rachel A North, Christopher R Horne, James S Davies, Daniela M Remus, Andrew C Muscroft-Taylor et al.
Biophysical reviews, Forskningsöversiktsartikel 2018
Forskningsöversiktsartikel

Substrate-bound outward-open structure of a Na+-coupled sialic acid symporter reveals a new Na+ site.
Weixiao Yuan Wahlgren, Elin Dunevall, Rachel A North, Aviv Paz, Mariafrancesca Scalise et al.
Nature Communications, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2018
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Potent and selective aldo-keto reductase 1C3 (AKR1C3) inhibitors based on the benzoisoxazole moiety: application of a bioisosteric scaffold hopping approach to flufenamic acid.
Agnese Chiara Pippione, Irene Maria Carnovale, Davide Bonanni, Marcella Sini, Parveen Goyal et al.
European journal of medicinal chemistry, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2018
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Automation aided optimization of cloning, expression and purification of enzymes of the bacterial sialic acid catabolic and sialylation pathways enzymes for structural studies.
Sneha Bairy, Lakshmi Narayanan Gopalan, Thanuja Gangi Setty, Sathya Srinivasachari, Lavanyaa Manjunath et al.
Microbial biotechnology, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2018
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Structural basis for antibacterial peptide self-immunity by the bacterial ABC transporter McjD
K. Bountra, G. Hagelueken, H. G. Choudhury, V. Corradi, K. El Omari et al.
Embo Journal, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2017
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Asymmetry in serial femtosecond crystallography data
Amit Sharma, Linda C Johansson, Elin Dunevall, Weixiao Yuan Wahlgren, Richard Neutze et al.
Acta Crystallographica a-Foundation and Advances, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2017
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Bayesian analysis of non-thermal structural changes induced by terahertz radiation in protein crystals
Gergely Katona, Ida Lundholm, H. Rodilla, Maria-Jose Garcia-Bonete, Annette Duelli et al.
41st International Conference on Infrared, Millimeter, and Terahertz Waves (IRMMW-THz). SEP 25-30, 2016 .Copenhagen, Denmark., New York, IEEE, Paper i proceeding 2016
Paper i proceeding

Terahertz radiation induces non-thermal structural changes associated with Fröhlich condensation in a protein crystal
Ida Lundholm, Helena Rodilla, Weixiao Yuan Wahlgren, Annette Duelli, Gleb Bourenkov et al.
Structural Dynamics, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2015
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Visar 21 - 21 av 21

2008

A Lipidic-Sponge Phase Screen for Membrane Protein Crystallization
Annemarie Wöhri, Linda C Johansson, Pia Wadsten-Hindrichsen, Weixiao Yuan Wahlgren, Gerhard Fischer et al.
Structure, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2008
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Visar 21 - 21 av 21

Sidansvarig: Katleen Burm|Sidan uppdaterades: 2016-06-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?