Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Staffan Wall

Lärare

Staffan Wall
Lärare
031-786 9079
0766-229079

Rumsnummer: 5025
Postadress: Kemigården 4, 412 96 Göteborg
Besöksadress: Kemigården 4 , 412 96 Göteborg


Institutionen för kemi och molekylärbiologi (Mer information)
Box 462
405 30 Göteborg
www.cmb.gu.se
inst.kmb@cmb.gu.se
Fax: 031-786 2599
Besöksadress: Medicinaregatan 9 C , 413 90 Göteborg

Publikationsämnen

Senaste publikationer

The history of electrokinetic phenomena
Staffan Wall
Current Opinion in Colloid & Interface Science, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2010
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Size determination of colloid nanoparticles in the 3-10 nm diameter range
Magnus Hagström, Jan B. C. Pettersson, Staffan Wall, P Greenwood, I Jansson
Abstracts of papers at the Particles 2004 Congress,Orlando, Fl, USA, Paper i proceeding 2004
Paper i proceeding

A general gel layer model for the transport of colloids and macroions in dilute solution
S Allison, Staffan Wall, M Rasmusson
Journal of Colloid and Interface Science, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2003
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Visar 1 - 4 av 4

2010

The history of electrokinetic phenomena
Staffan Wall
Current Opinion in Colloid & Interface Science, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2010
Artikel i vetenskaplig tidskrift

2008

2004

Size determination of colloid nanoparticles in the 3-10 nm diameter range
Magnus Hagström, Jan B. C. Pettersson, Staffan Wall, P Greenwood, I Jansson
Abstracts of papers at the Particles 2004 Congress,Orlando, Fl, USA, Paper i proceeding 2004
Paper i proceeding

2003

A general gel layer model for the transport of colloids and macroions in dilute solution
S Allison, Staffan Wall, M Rasmusson
Journal of Colloid and Interface Science, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2003
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Visar 1 - 4 av 4

Sidansvarig: Katleen Burm|Sidan uppdaterades: 2016-06-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?