Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Alumn vid institutionen

Om du har studerat biologi eller kemi vid Göteborgs universitet är du alumn hos oss. Du som har tagit din grundexamen vid ett annat lärosäte men genomfört din forskarutbildning här, är också alumn.

Som alumn hos oss får du bland annat:

  • Tillgång till alumndatabasen, som gör det lättare att hitta gamla kurskamrater och behålla kontakten med universitetet.
  • Inbjudan till särskilda arrangemang för alumner
  • Elektroniskt nyhetsbrev med aktuella forsknings- och utbildningsnyheter
  • Fakultetens alumnmagasin Otto

Alumnnätverket för biologer

Har du tagit examen i biologi vid Göteborgs universitet, eller genomfört din forskarutbildning här? Då utgör du en viktig del i vårt alumnnätverk! Läs mer om alumnnätverket här.

Biologialumner och -studenter vid Göteborgs universitet har en egen sida på Facebook som heter Biologi vid Göteborgs universitet. Det är här du allra först får reda på många av våra evenemang för biologialumner! Bara klicka på "Gilla sidan" så får du våra uppdateringar.

Kansliet för biologiutbildning har också startat en grupp på LinkedIn - Network of Biologists in Sweden. Här kan man knyta kontakter med andra biologer, tipsa och bjuda in varandra till olika evenemang, rekrytera och diskutera frågor som rör biologi och biologers arbetsmarknad. Gå med och hitta nya kontakter till ditt nätverk.

Naturvetenskapliga fakultetens alumnsidor

Här hittar du information om aktiviteter som fakulteten bedriver för dig som är alumn.

Sidansvarig: Katleen Burm|Sidan uppdaterades: 2012-03-08
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://cmb.gu.se/samverkan/alumn/
Utskriftsdatum: 2018-02-26