Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kommande aktiviteter

Här hittar du en kalender över våra samverkansaktiviteter. Kalendern fylls på kontinuerligt under året.

2018

3-4 oktober: Fönster mot naturvetenskap

Fönster mot naturvetenskap är Naturvetenskapliga fakultetens aktivitet mot gymnasieskolan. Under vecka 40 bjuder vi in elever och lärare för att lära sig nya saker inom naturvetenskapens fantastiska värld och förhoppningsvis bli inspirerade till fortsatta studier inom naturvetenskap och matematik.

Mer information: Fönster mot naturvetenskap

2019

25 -26 januari: Berzeliusdagarna, Stockholm

Svenska Kemisamfundet har anordnat Berzeliusdagarna sedan 1956 med syftet att ge svenska gymnasister en inblick i vad det innebär att studera kemi på högskola och vad man jobbar med som kemist. Omkring 350 gymnasieelever deltar årligen i arrangemanget på Stockholms universitet, genom stipendier finansierade av skolor och näringsliv i hela Sverige. Duktiga forskare från universitet och industri i landet samt utomlands håller korta, inspirerande föredrag om sin forskning, sin vardag och värdet av naturvetenskaplig utbildning. Institutionen för kemi och molekylärbiologi deltar i evenemanget.

Mer information: Berzeliusdagarna

Kontaktperson

Gisela Brändén är institutionens kontaktperson för samverkansaktiviteter.

Sidansvarig: Katleen Burm|Sidan uppdaterades: 2018-06-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?