Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kemi och molekylärbiologi för skolan

Besöka institutionen för kemi och molekylärbiologi

Grundskolan

I mån av tid tar vi emot klasser från grundskolan för skolbesök. Kontakta oss om ni är intresserade av att besöka vår institution:

Molekylärbiologi
Ingrid Johansson, 031-786 25 75
E-post: ingrid.johansson.4@gu.se

Kemi
Kristina Hedfalk, tel: 031-786 39 23
E-post: kristina.hedfalk@chem.gu.se

Gymnasiet

Du som går i gymnasiet kan besöka Göteborgs universitet för att få en inblick i hur det är att plugga hos oss och vad du kan jobba med efter utbildningen.

Fönster mot naturvetenskap

Fönster mot naturvetenskap är en aktivitet mot gymnasieskolan och äger rum under vecka 40. Elever och lärare får lära sig nya saker inom naturvetenskapens fantastiska värld och förhoppningsvis bli inspirerade till fortsatta studier inom naturvetenskap och matematik.

Mer information: Fönster mot naturvetenskap

Fortbildning för lärare

Naturvetenskap är ett ämnesområde som utvecklas hela tiden, och efterfrågan på lärarfortbildning ökar. Naturvetenskapliga fakulteten ordnar enskilda fortbildningsdagar, särskilda fortbildningskurser som löper över en termin och poänggivande kurser särskilt lämpade för lärare. Läs mer här.

Besöksdagen

På besöksdagen kan du få information om studier och träffa studenter. Besöksdagen äger rum i mars.

Mer information: Besöksdagen

Sidansvarig: Katleen Burm|Sidan uppdaterades: 2018-09-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?