Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Besöka institutionen

Grundskolan

I mån av tid tar vi emot klasser från grundskolan för skolbesök. Kontakta oss om ni är intresserade av att besöka vår institution:

Molekylärbiologi
Ingrid Johansson, 031-786 25 75
E-post: ingrid.johansson.4@gu.se

Kemi
Kristina Hedfalk, tel: 031-786 39 23
E-post: kristina.hedfalk@chem.gu.se

Gymnasiet

Du som går i gymnasiet kan besöka Göteborgs universitet för att få en inblick i hur det är att plugga hos oss och vad du kan jobba med efter utbildningen.

Besöksdagen är gemensam för Göteborgs universitet och Chalmers. Du kan under dagen få information om studier och träffa studenter. Besöksdagen äger rum i mars, och har under de senaste åren skett i Pedagogens lokaler vid Grönsakstorget i centrala Göteborg.

Naturvetardagen är en dag då vi bjuder in gymnasieskolans årskurs 2 och 3. Du får chansen att träffa lärare och studenter, få en rundvandring i våra lokaler samt få höra mer om såväl spännande forskning som innehållet i våra utbildningar. Naturvetardagen brukar äga rum på hösten och inbjudan skickas till gymnasieskolor i närområdet.

Är din klass intresserad av att komma? Kontakta Marie Svensson Strandevall, utbildningsledare vid Naturvetenskapliga fakultetskansliet: marie.strandevall@science.gu.se

Sidansvarig: Katleen Burm|Sidan uppdaterades: 2017-01-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://cmb.gu.se/samverkan/skolkontakter/besoka-institutionen/
Utskriftsdatum: 2018-02-20