Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utbildningsprogram inom kemi och molekylärbiologi

Vi erbjuder ett antal utbildningsprogram för dig som är intresserad av kemi och cell- och molekylärbiologi, såväl kandidatprogram på grundnivå som masterprogram på avancerad nivå. Vi ansvarar även för receptarieprogrammet och medverkar i många andra utbildningsprogram på naturvetenskapliga fakulteten inom biologi, atmosfärsvetenskap, miljövetenskap och marina vetenskaper. Därtill undervisar vi i kemi och molekylärbiologi på yrkesutbildningar till apotekare, lärare och civilingenjör.

 

Översikt utbildningsprogram i kemi och molekylärbiologi.

 Kandidatprogram, grundnivå

Masterprogram, avancerad nivå

Dubbelexamen i Kemi och Molekylärbiologi

För att ta ut en dubbelexamen i kemi och molekylärbiologi kan du läsa en termin extra på kandidatprogrammet i kemi. Om du under tredje året breddar dina studier mot Biologi/Molekylärbiologi behöver du bara läsa en extra termin för att ta ut två examina:
Naturvetenskaplig kandidatexamen med huvudområdet kemi och Naturvetenskaplig kandidatexamen med huvudområdet molekylärbiologi.

Sidansvarig: Katleen Burm|Sidan uppdaterades: 2016-10-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?