Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Doktorandrådet vid kemi och molekylärbiologi

Välkommen till doktorandrådet för kemi och molekylärbiologi! På denna sida hittar du information om forskarutbildningsbevakningen och om forskarutbildningen. Klicka dig vidare, mest uppdaterad information hittar du på vår GUL aktivitet.

Till doktorandrådet kan du komma med kommentarer, åsikter eller frågor gällande din tid som doktorand på institutionen. Vad tycker du vi ska göra? Hör av dig med förslag! Vi kommer också fortsätta vår satsning på sociala event i form av en månatlig pub som anordnas ihop med forskarutbildningsberedningen. Det är bara att komma förbi eller slänga iväg ett mail!

Doktorandrådet jobbar för att vi som doktorander ska få en så bra utbildning som möjligt. Det kan vara genom att sprida informationen från ledningen till fikarummen eller genom att vara med i diskussionen när nya regler som påverkar institutionen eller doktoranderna ska tas fram. Vi har representanter i alla råd och beredningar på institutionen och, via naturvetenskapliga doktorandrådet, även i fakultetens alla organ. Våra möjligheter att påverka är STORA!

Doktorandrådet är en ämnesgrupp under Göta studentkår och den delen som finns närmast dig som doktorand. Alla institutionens registrerade doktorander är medlemmar i ämnesgruppen men för att göra arbetet effektivt väljs representanter som utgör doktorandrådet. Nya representanter väljs varje år och för att täcka in hela institutionen försöker vi få representanter från alla institutionens avdelningar/våningar. Vill du vara med och påverka? Hör av dig!

Doktorandrådet träffas regelbundet (se vår GUL aktivitet). Under åren som gått har vi varit med och beslutat om finaniseringen av doktorander (hej då studiebidrag!) och inrättandet av forskarutbildningskurser. En annan mycket viktig och ständigt aktuell fråga är fördelningen och ersättningen i samband med institutionstjänstgöring, vilket för de flesta av oss innebär undervisning.

Vi hoppas du ska trivas här på KMB och att vi ses på någon av pubarna eller i korridorerna

Sidansvarig: Katleen Burm|Sidan uppdaterades: 2017-11-28
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?